As of Today 21814 Blog Posts

Medan fabrikat av Nike Free Run Skor ger foten flexibilitet , det finns mycket mer att barfotalöpning än flexibilitet . Jag fann mig själv ofta slående på min häl . Det är ganska obehagligt att kliva platt på , och du tycker det är instabil - Jag antar att det är att kanten du mot framsidan av foten . Det är mycket bra , men det gjorde inte tvinga något . Under körningen , och även när jag gick i skorna , fångade jag själv flyttade in en hälisättning , precis som när jag sprang skodda innan mina barfota dagar . Jag skulle inte säga att jag gjorde så 100 % av tiden , men ofta nog att jag inte skulle jämföra dessa med Vibram -talet i fråga om att barfota upplevelse .


Dam Nike Free Run 3 Rosa Grön

Av den sena delen av loppet , var mina anklar ont redan , vilket inte händer i Vibrams . Jag får ont efter körningen , men inte fotled smärta som detta . Även dagen efter loppet hade jag träningsvärk på ställen på mitt ben som jag inte har haft sedan jag började springa barfota - indikerar för mig igen att detta egentligen inte är barfota erfarenhet , men någonstans mellan vanlig Nike Free Run och barfota .
Nu måste jag påpeka att de flesta människor gör övergången till Dam Nike Free Run 3 kommer att göra det från vanliga löparskor , medan jag har redan varit igång i Vibram FiveFingers för uppemot 10 månader eller så . Att gå från skon till Free Run är inte samma sak som att gå från Vibram till Free Run . Det kan vara en bra switch när man går från skon , men när man går från Vibram du i princip går bakåt i fråga om att utveckla barfotalöpning erfarenhet .


Herr Nike Free 5.0+ Blå apelsin

Sammantaget Herr Nike Free 5.0+ är en ganska bra sko , och en fin övergång när de flyttar från sko springer mot barfotalöpning . Köra i Vibrams är en långt mer verklig barfota upplevelse , och detta jämför inte alls .
Om du flyttar från skor till ett mer minimalistiskt löparskor och löpkänsla , är Nike Free Run en bra sko för det . Jag skulle inte rekommendera att gå den andra vägen men - från barfota till Nike . Om inte , det är , det barfota , såsom med Vibram barfota löparskor , inte fungerade för dig och du behöver flytta till minimalistiska skor .

Add Your Views
Please to comment.
 

Artists


Categories


Themes


Tags

Dam Nike Free Run 3
Herr Nike Free 5.0+
Nike Free Run

Top Contributors