As of Today 21775 Blog Posts

Nå som jeg har kjørt en kort sikt , et langt løp, og tilbrakte en hel dag vandre rundt i min Nike Free Run joggesko jeg endelig føler jeg har brukt skoene nok til å være kvalifisert til å skrive en anmeldelse .
Nike Free Run kommer i flere fargekombinasjoner . Jeg plukket neon gul- grønn .


Dame Nike Free Run 3 Rosa Grå


Det første du legger merke til når du plukker opp skoene er at de er ekstremt lette . Jeg fikk ikke sjekket vekt og målinger, men jeg er ganske sikker på at de er enda lettere enn mine Vibram FiveFingers , både Bikila og KSO . Nike Free Run Norge er ekstremt lette , og det er en stor fordel for disse skoene . Løpere som sine sko for å være så lett som mulig .
Den unike eneste av Dame Nike Free Run 3 skoene gjør skoen ekstremt fleksibel. Som du kan se på bildene nedenfor , har de dype sporene i hele sålen , og er derfor helt fleksibel , og derfor behagelig for føttene og måten du beveger deg og kjøre. Dine Free Run sko vil ikke hemme bevegelsene dine på noen måte .


Dame Nike Free Run 3 Rosa Grønn


Nå er det på tide å sette skoene på og snøre opp . Skoene er lette , komfortable og glatt følelse . Skoene skli rett på og det er ingen tunge å snakke om som trenger justering for komfort, som mange joggesko har. Du faktisk nesten føler at du har dem , de er så lys.
Den øvre materialene puster godt og er ikke tung på foten . Jeg kjørte en lang sikt i varmen og var helt gjennomvåt , men føttene var tørr og luftig . Mine sokker og Menn Nike Free Run Plus 2 sko ble ikke gjennomvåt av svette .
Nå for driften - disse skoene er markedsført som gir deg den barfot erfaring, og gi barbeint fleksibilitet og lignende .

Add Your Views
Please to comment.
 

Artists


Categories


Themes


Tags

Nike Free Run
Nike Free Run 3

Top Contributors